Tuesday, March 10, 2015

New in: february

Pravkar sem ugotovila, da je mimo že ena tretjina marca, jaz pa sem še vedno z glavo v februarju. Kakorkoli, že čisto preveč zamujam s februarskimi pridobitvami. Ker sem januarja malo več zapravljala, si ta mesec nisem privoščila veliko novih stvari. Zaenkrat vse kaže na to, da tudi marca ne bom preveč zapravljala, glede na to, da ga je že skoraj pol mimo, haha. :)


Prvič po (vsaj) desetih letih sem oddala naročilo pri Avonu. Velikokrat si zaželim kakšno malenkost iz kataloga, vendar se mi večinoma potem ne ljubi ubadati s tem, da moram najti nekoga, ki mi bo stvari naročil in prinesel. Avon, želimo si spletno trgovino z ugodno poštnino! :) No, odločitev da končno naročim nekaj stvari je padla, ko je Petra z Adjusting Beauty napisala odlično oceno za Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil, že od prej pa vem, da je nad tem izdelkom navdušena tudi Tatjana z My Little Beauty World. Nisem več imela izgovorov, saj njunima ocenama res zaupam in mislim, da imata podoben tip las kot jaz. Po prvih treh uporabah moram reči, da sem z izdelkom zelo zadovoljna. Trenutno še ugotavljam, koliko ga lahko nanesem, brez da bi obtežil moje lase in ugotovila sem, da lahko brez težav nanesem dve pumpici na vlažne konice, tako da naslednjič bom poizkusila še s tremi, saj imam trenutno res izsušene lase.
Zraven sem si naročila še nekaj drugih malenkosti. Univerzalni balzam z medom na žalost ni prišel, tako da sem ga potem odpovedala in ga bom dodala naslednjemu naročilu. Premamil me je še Avon Senses Mood Therapy Indulgent moisturising shower cream, ker sem trenutno navdušena nad Dove hranljivimi geli za tuširanje in me zanima, če ima tale podoben efekt na koži. Nisem ga še stestirala, zato lahko zaenkrat rečem samo to, da diši zelo lepo, vendar ne tako lepo kot Dove gel s kokosom in jasminovimi cvetovi. <3 Naročila sem tudi Avon Naturals Apple Blossom scented spritz, predvsem zaradi vsega govorjenja glede Victoria Secret sprejev za telo, ki se mi zdijo res predragi za odišavljeno vodico. Avonova ima lep nežen jabolčni vonj, takoj ko se razgubi začetni vonj po alkoholu, ki traja samo nekaj sekund. Ne vem koliko jo bom uporabljala za po telesu, saj sem privrženka parfumov, je pa odlična za kakšen dan, ko sem doma in ga samo popršim po oblačilih. Super je tudi za odišavljenje sobe ali kopalnice. :) Morda ga bom prihranila za vroče poletne dni, ko bodo ostale dišave postale pretežke in premočne. Za darilo sem prejela Avon Cherish body lotion, ki ima nežno parfumski vonj in se izredno hitro vpije v kožo. Naročila sem tudi tri testerje šmink, vendar sem prejela le eno izmed želenih. Šminka, ki sem jo želela stestirati je Ultra Color lipstick Blush Nude (desna na fotografiji spodaj), vendar me ni prepričala ne z obstojnostjo ne z odtenkom, ki je svetlejši od moje naravne barve ustnic. Levi swatch je Ultra Color lipstick Twinkle Pink, ki ima bisernat finiš (desna ima bolj kremast finiš) in na meni izpade res barbikasto - roza in svetleče: my worst nightmare! Glede obstojnosti je podobna prvi in se kar hitro izbriše z ustnice (po dveh urah ni več sledu o šminki). Testerje parfumov sem dobila zastonj in jih nisem še uspela stestirati.


Izdelke na spodnji fotografiji sem prejela v nagradni igri (ti. giveaway), ki jo je priredila Sara s Passing Fancy za četrto obletnico njenega bloga. Zelo sem se veselila Lush Snow Fairy gela za tuširanje, saj je bil v prazničnem času omenjen na skoraj vsakem blogu. Zadeva res čudovito diši, po mojem mnenju po Hubba Bubba žvečilnih gumijih in mislim da je odličen v primeru da imaš slab dan, saj bi te punčkasto dišeča roza bleščičasta peneča se zmes morala spraviti v dobro voljo. :) Zelo me je zanimala tudi Makeup Revolution The One Foundation v odtenku Shade 1, ki je pravzaprav bela podlaga primerna za mešanje s pretemnimi odtenki pudrov. Moram jo še stestirati v akciji, vendar nimam nikoli časa za mešanje mojih pretemnih podlag, ker se mi vedno kam mudi. Sem pa že kar precej uporabljala Makeup Revolution Liquid Concealer v odtenku Fair, ki je idealen za mojo polt in se super obnese pod očmi. Tudi lak za nohte Makeup Revolution v odtenku Look of love sem že stestirala, barva je čudovita, sam nanos pa je zelo težaven, ker je čopič res slab. Pigmentov in glosa nisem še uspela stestirati. Vse izdelke znamke Makeup Revolution, ki jih imam v lasti, bom tudi natančneje ocenila v eni skupni objavi (izdelki na fotografiji + Iconic 3 paleta ter primer za senčila). Sara je bila tako prijazna, da je nagradi dodala tudi mini verzijo Bvlgari Omnia Indian Garnet losjona za telo, ki omamno diši in mi bo prišel prav naslednjič, ko bom kam šla.


Konec meseca sem si kupila samo še nekaj osnovnih izdelkov za nego las. Zmanjkalo mi je starega spreja za lase (rdeči od Balee, za barvane lase), zato sem ga nadomestila z Balea Ultra Power Haarlack, ki naj bi bil močnejši in bolj obstojen od rdečega. Po približno leto dni dolgem eksperimentiranju s šamponi in balzami sem se vrnila k preverjeni kombinaciji, ki je včasih izjemno ustrezala mojim lasem, vendar sem se je seveda naveličala in želela preizkusiti kaj novega. Balea Professional Glossy Blond šampon in balzam sta hranljiva, z UV zaščito in barvnimi pigmenti, ki ohranjajo blond lase. Odlična je tudi maska v vrečki iz iste linije in na splošno so mi odlične vse maske za lase od Balee, ki se seveda ne dobijo v večji embalaži. Bom poročala, če mojim lasem še vedno odgovarjata tale šampon in balzam.


To je to! :)

2 comments:

  1. Super, da ti olje odgovarja;). Sem imela ta Avonov tuš gel in diši fantastično. Meni vsi njihovi geli za tuširanje dišijo božansko, samo moji koži preveč ne odgovarjajo.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, drzim pesti, da se bo obneslo tudi na dolgi rok. :) Gel moram se stestirati, ampak zdaj so me tile kremni od Dove cisto razvadili - bom porocala ce bo fajn. :)

      Delete